Meld je nu aan voor ons event 'Good Finance Stories' - Good Finance
good finance, event, pioniers, verhalen, dilemma
449
single,single-post,postid-449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
3 sprekers-klein

Meld je nu aan voor ons event ‘Good Finance Stories’

Op 12 april a.s. organiseren wij het event ‘Good Finance Stories’. Tijdens deze avond vertellen drie pioniers hun persoonlijke verhaal over hoe je waarden centraal stelt in financiële dienstverlening. Het huidige financiële systeem heeft haar beperkingen en risico’s, de analyse ervan staat regelmatig in de krant. Maar hoe kan het nou anders? Een waardegedreven financieel systeem; hoe ziet dat eruit? Leden van Good Finance brengen het dagelijks in de praktijk! Laat je inspireren en kom op 12 april a.s. van 19.00u tot 21.00u bij Manifesto (Good Finance lid) in Amsterdam.

Programma

18.30   Ontvangst

19.00   Opening

19.15   Jip de Ridder, oprichter van CommonEasy, over de lol van elkaar helpen

19.40   Johan Wagenaar, artistiek leider van ONSBank, met een persoonlijk verhaal over de huidige

schuldsanering

20.05   Pauze

20.20   Gijs Dalen Meurs, oprichter van Eyevestor: van Banker tot financieel systeem Cranker

20.45   Afsluiting en borrel

Locatie: Manifesto, Init-gebouw Isaac Titsinghkade 107, 1018 LL Amsterdam

Sprekers

Jip de RidderJip de Ridder van CommonEasy

Zijn ontdekkingsreis begon als economiestudent: samen met een stel vrienden een telefoonverzekering hacken. Met CommonEasy helpt hij nu een groeiend netwerk van ondernemers dat voor elkaar klaar staat als ondernemen even niet lukt. Hoe werkt dat met solidariteit?

Johan WagenaarJohan Wagenaar van ONSBank

Dagelijks werkt het team van ONSBank met jongeren die een schuld hebben. Johan vertelt het persoonlijke verhaal van ‘Z’: hoe hij in de schulden terecht kwam, hoe funest de schuldsanering doorwerkt in zijn leven en welke dilemma’s er gelden voor de verschillende betrokkenen.

Gijs profiel kleurGijs Dalen Meurs van Eyevestor

Een mooi cocoonleven tot 2006 bij een bank. Het bewustzijn en besef dat daarop volgde leidde onder meer tot een bordspel. Hoe je als bankier, ook al denk je dat het onmogelijk is, toch anders naar de financiële wereld kunt kijken.

Mis het niet en meld je nu aan via deze link!

Geen reactie's

Geef een reactie